Workday gaat in zee met Amazon Web Services

Amazon Web Service

De samenwerking van Workday met Amazon Web Services (AWS) hervormt HRIT

De samenwerking met Amazon Web Services gaat verder dan alleen bijblijven met HRIT-ontwikkelingen; het gaat om het leggen van de basis voor voortdurende innovatie en het verbeteren van uw dienstaanbod.

Waarom overschakelen naar Amazon Web services?

In het snel veranderende digitale landschap van vandaag, hebben bedrijven altijd behoefte aan infrastructuur die niet alleen robuust is, maar ook aanpasbaar en in staat om op te schalen. Workday’s initiatief om zijn klanten naar Amazon Web Services (AWS) Public Cloud te migreren, is een sprong voorwaarts om aan deze essentiële HRIT-vereisten te voldoen. Als u op zoek bent naar meer informatie of ondersteuning op uw migratietraject, bent u bij SuccessDay aan het juiste adres!

Het is algemeen bekend onder bedrijven dat continue service, schaalbaarheid en veiligheid een cruciale rol spelen. Door met ons samen te werken voor uw overgang naar AWS, stelt u uw bedrijf in staat gebruik te maken van deze wereldwijde infrastructuur, bekend om zijn Zero Downtime Transition (ZDT), superieure schaalbaarheid en betrouwbaarheid voor uw Workday-omgevingen. De samenwerking met Amazong Web Services gaat verder dan alleen bijblijven met HRIT-ontwikkelingen; het gaat om het leggen van de basis voor voortdurende innovatie en het verbeteren van uw dienstaanbod.

Zero Downtime Transition houdt in dat twee identieke omgevingen gelijktijdig actief zijn en het verkeer tussen hen wordt geleid. Dit stelt je in staat om ononderbroken gebruik van nieuwe functies en updates te hebben, zonder nadelige effecten voor eindgebruikers.

Wat heeft SuccessDay te bieden?

Bij Successday zijn we pioniers in deze transformatieve reis. Wij zijn een van de weinige Europese consultancybureaus die AWS-migraties succesvol hebben doorgevoerd. Dit heeft ons in staat gesteld een succesvolle strategie en aanpak te ontwikkelen. Onze strategie zorgt voor een soepele overgang naar Amazon Web Services, met minimale verstoring van uw dagelijkse operaties terwijl we de hoogste normen voor veiligheid handhaven. Ons uitgebreide servicepakket omvat zorgvuldige planning, uitvoering en toegewijde ondersteuning na de migratie, inclusief regressietests.

Ga met ons in gesprek zodat we samen kunnen zien hoe we uw bedrijf door deze transitie kunnen ondersteunen. Onderneem nu actie om de mogelijkheden van AWS te benutten, waardoor betere prestaties, betrouwbaarheid en innovatieniveaus in uw Workday-services worden ontgrendeld.

Laten we samen de toekomst tegemoet gaan. Neem contact op met Successday en laten we uw AWS-cloudreis beginnen!

Meer informatie over de overgang naar Amazon Web Services?

Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!