SuccessDay wint bronzen FD Gazellen award

SuccessDay wint bronzen FD Gazellen award

SuccessDay wint bronzen FD Gazellen award

Eindhoven, 27 november 2023 – SuccessDay behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Zuid Nederland. Het bedrijf eindigde in die regio in de categorie middelgrote bedrijven op de derde plek van de jaarlijkse Gazellen-ranglijst van FD. SuccessDay werd 68e van de 1003 snelst groeiende bedrijven van heel Nederland.

Bas Eggelaar en Juul van Dongen op de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor dit jaar gaat het om ondernemingen die van 2020 tot en met 2022 ten minste 20% omzetgroei lieten zien, in 2020 minimaal €250.000 omzetten en het jaar 2022 winstgevend afsloten. Afgelopen donderdag bekroonde het FD in Theater Amsterdam de 1003 FD Gazellen van 2023. Dat zijn er nagenoeg de helft meer dan vorig jaar, toen 683 FD Gazellen in het zonnetje werden gezet. Het is de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt.

De FD Gazellen worden per regio en per omzetklasse gerangschikt op omzetgroei, relatieve werknemersgroei en winstmarge. De omzetgroei telt voor 50% mee, personeelsgroei en winstmarge ieder 25%. SuccessDay deed dit jaar voor het eerst mee en behaalde meteen een podiumplaats; het won brons in de categorie middelgrote bedrijven in de regio Zuid Nederland.

FD Gazellen Awards 2023

Van 1 naar 100 medewerkers

Binnen vijf jaar tijd groeide SuccessDay, dat zich richt op onafhankelijk advies en ondersteuning op het gebied van Employee Journeys, HRIT en People Analytics, uit tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers en associates. Die medewerkers werken verspreid over Europa en Azië voor toonaangevende opdrachtgevers, waaronder BasicFit, Vanderlande, HERE Technologies, Postcode Lottery Group, Dümmen Orange en Hendrix Genetics.

Klant- en medewerkerstevredenheid voorop

“Bij ons draait het juist niet om winstmaximalisatie. Onze omzet- en winstgroei is een logisch gevolg van de focus op onze pijlers klant- en medewerkerstevredenheid. We laten zien dat we waarde toevoegen in de markt en hebben onze positie inmiddels stevig verankerd. Maar liefst 97% van onze projecten worden binnen scope en budget gerealiseerd”, licht oprichter Bas Eggelaar toe.

Mede-eigenaar Juul van Dongen vult aan “enorm trots” te zijn op het behaalde resultaat. “Toen we hieraan begonnen wilden we echt een ander soort onderneming neerzetten. Het is mooi dat we die erkenning krijgen in de vorm van een bronzen Gazelle award van FD. Zonder onze klanten en medewerkers was dit natuurlijk nooit gelukt, dus een big shout out naar hen.”

 

Meer informatie over de FD Gazellen Awards?

Neem dan contact met ons op
Download het persbericht

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!