SuccessDay Pakt FD Gazellen Internationaal Award 2024

SuccessDay, FD Gazellen Awards, HRIT

SuccessDay blijft in de feestsfeer met de FD Gazellen Internationaal Awards!

Amsterdam, 11 april 2024 – Groot nieuws! SuccessDay heeft de FD Gazellen Internationaal Award 2024 gewonnen, uitgereikt in Amsterdam bij het Trends in Export evenement. Deze award is een dikke pluim op onze hoed voor onze avonturen en prestaties buiten Nederland.

De FD Gazellen Internationaal Award, toegekend door Het Financieele Dagblad, erkent bedrijven die uitblinken in hun internationale expansie en ontwikkeling. Het is geen geheim dat we dol zijn op het verkennen van nieuwe markten en het introduceren van onze diensten wereldwijd. Het winnen van deze award voelt als een erkenning van onze passie en harde werk om overal ter wereld impact te maken.

Vorig jaar scoorden we al een 3de plek als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze nieuwe award bevestigt dat we op de goede weg zijn! Het is een teken dat onze avontuurlijke geest en inzet voor innovatie vruchten afwerpen.

We willen iedereen bij SuccessDay bedanken voor hun inzet en we danken Het Financieele Dagblad voor deze erkenning. Deze award is een stap vooruit in onze reis, en we zijn enthousiast over wat de toekomst ons zal brengen.

Op naar meer succes en avonturen over de grens!

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!