SuccessDay laat jouw data spreken

Hoe interpreteer je verschillen in personeelsgegevens zoals FTE, loonkosten of ziekteverzuim  tussen bedrijfsonderdelen? Wat zijn lokale variabelen en welke metrics kun je wereldwijd vergelijken? Of je nou met een modern HRIT-systeem werkt of met zelfgemaakte spreadsheets: je HR-data vertellen je niks zinnigs als je niet weet wat ze precies betekenen.

SuccessDay analyseert je organisatie, brengt de verschillende rollen onder in een overzichtelijk systeem en stelt een uniform vocabulaire op voor al je HR-processen. We geven je inzicht in de financiële consequenties en stellen aanbevelingen op voor efficiënte HR Analytics. Zo kun je de juiste conclusies trekken uit de data – of je begint de juiste vragen te stellen in je organisatie.

In een digitale wereld zijn data het meest waardevolle bedrijfsmiddel.

Het belang van People Analytics voor jouw organisatie

In een digitale wereld zijn data het meest waardevolle bedrijfsmiddel. Beslissingen worden niet meer genomen op basis van ervaring en intuïtie, maar op basis van betrouwbare cijfers. Wie bevindt zich waar en hoe presteren ze? Wat zijn de knelpunten in de werving? Waar zit je talent, hoe moeilijk of makkelijk is het om ervaren mensen vast te houden binnen de organisatie? Maar People Analytics gaat verder.

Dankzij Google, WikiPedia, Amazon, Instagram en Spotify zijn je medewerkers volkomen gewend aan een data-gedreven beleving. Het is voor organisaties van groot belang dat HR meegaat met deze omslag en mensen meer inzicht geeft in de data die voor hen belangrijk zijn. Tegelijkertijd kan HR zich op basis van de data veel meer opstellen als strategische partner voor management en medewerkers, met een focus op de employee experience. SuccessDay adviseert en ondersteunt je bij deze fundamentele transformatie.

standardizing data & processes - SuccessDay

Geen inzicht zonder gestandaardiseerde gegevens

Hoe groter je organisatie, hoe lastiger het wordt alle HR-gerelateerde processen op elkaar af te stemmen. Zeker als je wereldwijd opereert, laten lokale data zich nauwelijks meer met elkaar vergelijken. Hoe kijk je bijvoorbeeld naar productiviteit als de rollen binnen je bedrijf per land anders zijn gedefinieerd? Waar moet je beginnen als er geen uniforme definitie is van een FTE? Zo’n gebrek aan eenheid vertraagt planning en rapportage, en bemoeilijkt strategische en operationele beslissingen.

SuccessDay helpt je bij het standaardiseren van alle HR-gerelateerde data, zodat de hele bedrijfsvoering gebaseerd is op inzichtelijke, direct bruikbare cijfers.

People Analytics - SuccessDay

Waarmee kunnen we je ondersteunen?

  • Data standaardisatie
  • HR Data analyse
  • Verbetervoorstellen