SuccessDay is de Employee Journey Company

Wij zijn SuccessDay, de Employee Journey Company, gespecialiseerd in Employee Experience, HRIT en People Analytics. Als onafhankelijke adviseurs zijn we volledig vrij om eerlijk en oprecht advies te geven zodat jij in staat bent om de juiste beslissingen te nemen!

Waarmee kunnen we je ondersteunen?

  • Project en Programma Managers
  • PMO ondersteuning
  • Business Consultants / analysten met gedegen kennis van de relevante HRIT systemen
  • Data leads en consultants
  • Change & transformatie managers
  • Data test consultants
  • Trainers
  • Workday configuratie experts
  • Dayforce configuratie experts
  • Oracle HCM configuratie experts
Bekijk hier alle producten en diensten
SuccessDay HRIT Implementation Specialists

Onze Kernwaarden

Ons toegewijde team bestaat uit SuccessDay medewerkers versterkt door een netwerk van onafhankelijke consultants die altijd volgens onze normen, waarden en methodes werken. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

Fair and Square

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. We behalen onze doelen eerlijk, integer, gebaseerd op feiten, kennis en ervaring.

Go Get Them!

Wij zijn ondernemers. Wij krijgen de klus hoe dan ook voor elkaar, zonder onze andere waarden te vergeten.

Family

Wij vertrouwen op elkaars professionele mening en beslissen samen, met oog voor wat op de lange termijn het beste is voor onze klanten, en daarmee voor ons.

Work Hard, Play Hard!

Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Wij geven BBQ’s waar mensen met plezier naartoe komen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij doen het anders. Door te luisteren, door de juiste vragen te stellen, en door de tijd te nemen voor een fatsoenlijke analyse voordat we beginnen te rennen. Wij zijn gedegen in onze aanpak, we blijven gefocust en, niet onbelangrijk: we geven commitment voor de lange termijn!

Maar misschien hoor je dat liever van een ander? Dit is wat onze klanten zeggen:

HR-technologie is meer dan alleen technologie. SuccessDay begrijpt dat de zachte, fluffy kant essentieel is voor een succesvol implementatietraject. Samen hebben we bij Vanderlande een significante optimalisatie en redesign van het HRIT-systeem gerealiseerd, waarbij zowel de harde als de zachte factoren in acht zijn genomen. Er zijn diverse modules en domeinen geoptimaliseerd, waarbij employee- en manager-selfservice ook is geïntroduceerd. Hierdoor zitten medewerkers nu zelf aan de knoppen. Een win-winsituatie voor business en HR. Als preferred supplier denken ze proactief mee over toekomstplannen, waardoor we gezamenlijk ons HRIT-landschap kunnen optimaliseren en uitbreiden.

FIEKE FLESKENS

Global Director HR Technology & Data bij Vanderlande

SuccessDay begrijpt technologie en kijkt anders tegen zaken aan. In deze uitdagende tijden, waar HR en IT centraal staan in bedrijfsstrategieën, is SuccessDay een waardevolle partner die ons begeleidt naar een toekomstbestendige oplossing. Ze hebben ons geholpen bij de pakketselectie voor ons nieuwe HRIT-systeem en tijdens de voorbereidende fase en implementatie. Ze bieden expertise, stellen de juiste vragen op het juiste moment en helpen bij verandermanagement. Samen streven we naar een datagedreven, toekomstbestendige HR-omgeving.
Martin-Tanguay-CHRO-van-Solmax

MARTIN TANGUAY

CHRO van Solmax

HRIT is geen rocket science, HR blijft HR. Bij BDR Thermea stonden we voor een uitdaging met onze wereldwijde HRIT-implementatie. We zochten niet alleen een technische implementatiepartner, maar ook een partner die de processen en de menselijke kant begrijpt, het change-stuk. SuccessDay bleek de perfecte match. Ze kennen alle valkuilen en hebben de juiste mensen in dienst met kennis van zowel HR als IT. Hun aanpak, waarbij ze beginnen met het in kaart brengen van de employee journeys, zorgt ervoor dat we niet alleen ons systeem verbeteren, maar ook de manier waarop mensen werken en communiceren binnen onze organisatie. De samenwerking verloopt soepel. Ik waardeer de platform-agnostische benadering van SuccessDay, evenals hun vermogen om de wereld van HR en IT met elkaar te verbinden.

ANTON KETELAARS

Global HR Leader Processes & Solutions, BDR Thermea

SuccessDay verricht het zware werk voor Shimano. Onze samenwerking is van onschatbare waarde geweest bij de succesvolle implementatie en het beheer van Workday, ons nieuwe HRIT-systeem. De flexibiliteit die ze boden was essentieel in dit traject. We vonden een natuurlijke samenwerking in het optimaliseren van onze HR-processen. SuccessDay heeft ons geholpen bij het testen van verschillende Workday-modules en speelde een sleutelrol in de soepele ondersteuning bij de go-live. Hun expertise en flexibiliteit, gekoppeld aan een gedeeld sportief DNA – beiden worden we gedreven door een passie voor fietsen – maken hen een waardevolle partner voor ons. SuccessDay ondersteunt ons niet alleen; zij leiden de weg voor Shimano.
shimano-CHRO

MAARTEN HORBACH

HR Directeur Shimano Europa

SuccessDay offers experts-on-tap. They're always there to support us and think with us proactively. Their experience allows us to focus on the in-the-moment project needs, while they manage the long term perspective and planning. The SuccessDay people all stood out in how easily they embedded themselves in our teams. We're looking forward to working with them on future projects.

MICHIEL BRINKERS

Technical Director at MediaMonks New York

Vanochtend had jullie test manager in ons Workday Recruitment project zelf een meeting geïnitieerd om te bespreken wat goed is gegaan, als ook wat beter zou kunnen volgende keer. Zowel voor hemzelf als ons project team. Dat waardeer ik erg. Ik heb met hem gedeeld dat ik erg blij en tevreden ben over zijn input. Het team heeft hem snel geaccepteerd - en hij weet zijn communicatie aan te passen naar het individu. Heb mij gedurende de afgelopen weken nooit druk te hoeven maken over het testgedeelte, gezien ik volle vertrouwen had in het werk dat hij opleverde….. Kortom, erg fijne collega om mee samen te werken. Ik zou hem zeker aanraden bij andere bedrijven en/of vervolgprojecten binnen Vanderlande.

IVANA ARTIC

Project Manager Vanderlande

I'd like to take the opportunity to highlight that both Paul and Brian have done an amazing job. Paul's dedication is extraordinary and we are very grateful for his hard work.

MARIA CARAMELLI

Director, Global HRIS @ Media.Monks

SuccessDay is heel benaderbaar en ze denken goed met ons mee. Ze matchen goed met onze cultuur: het is geen blabla-bedrijf, ze zijn heel pragmatisch. Ze komen niet in driedelig pak een contract afsluiten. Voor het AMS-deel is het bovendien heel belangrijk voor ons dat ze Nederlandssprekende consultants hebben en je ticket niet ergens aan de andere kant van de wereld wordt afgehandeld.

WIJNAND PIRÉE

Senior Projectmanager bij Royal Cosun

Ik hou meer van mensen dan van systemen. SuccessDay begreep dat meteen en maakte de HRIT-implementatie, die ik aanvankelijk als een noodzakelijk kwaad zag, tot een project waarin ik plezier heb. Hun betrokkenheid en begrip voor de menselijke kant van HR maken het verschil. De oprichters van SuccessDay hebben zelf ook op mijn stoel gezeten en snappen precies waar ik tegenaan liep en kennen de valkuilen. Sinds SuccessDay aan boord is, verheug ik me zelfs op onze meetings. Het voelt alsof we het heel erg naar onze eigen hand kunnen zetten, maar dan wel met een veilig gevoel door de kennis en ervaring die SuccessDay inbrengt.

VIRGINIE KUIJER

HR Director Postcode Lottery Group

Een global HR-systeem is je fundament als je op schaal en in hoog tempo groeit. Uitstel is geen optie. We hebben een nieuw speeltje kocht, maar hadden geen instructies over hoe het in elkaar moest worden gezet. SuccessDay kwam met een eerlijke en pragmatische beoordeling, identificeerde tekortkomingen en hielp ons de juiste koers te varen. Hun consultants begrepen onze uitdagingen en stond aan onze zijde. Ze waren eerlijk, menselijk en toegewijd aan ons succes.
CHRO wefox over de ondersteuning van SuccessDay bij implementatie HR-systeem

NICK WALKER

CHRO van wefox

Teaming-up is essentieel bij een HRIT-implementatie. SuccessDay heeft ons niet alleen voorzien van extra handen, maar is een waardevolle partner geworden. Hun professionals zijn proactief, ervaren en pragmatisch, en hebben een praktische insteek. SuccessDay is echt onderdeel van ons team geworden en denkt actief mee over valkuilen en mogelijke oplossingen.

ELLEN MACKENBACH-LAKEMAN

CHRO bij Dümmen Orange

Veel bedrijven schuiven de implementatie van een wereldwijd HRIT-systeem voor zich uit. Maar er is nooit een perfect moment. Begin gewoon, doe het stap-voor-stap én met een dedicated team. Maar vooral: schakel hulp in. SuccessDay bleek al vanaf de voorbereidende fase van onschatbare waarde. Ze hebben ons geholpen bij het bouwen van de business case, de leveranciersselectie, en hebben ons bijgestaan tijdens de implementatie. Hun platform-agnostische benadering zorgde ervoor dat we de voor ons meest geschikte leverancier hebben geselecteerd. De samenwerking verliep soepel, en SuccessDay beschikt over een enorme execution power. Het resultaat? We hebben nu een efficiënt en gebruiksvriendelijk HRIT-systeem dat ons helpt om onze HR-processen te stroomlijnen en te standaardiseren, en dat bijdraagt aan een betere samenwerking wereldwijd.
Peter Pluk over de implementatie van een global HRIT-systeem

PETER PLUK

Director of HR, Hendrix Genetics

Wij maken nu geruime tijd gebruik van de diensten van SuccessDay en zijn daarover zeer tevreden.
SuccessDay levert consultants met een uitstekende expertise die snel inzetbaar zijn omdat SuccessDay de juiste match weet te leggen tussen de klant en leverancier.
De werkrelatie is erg prettig waarbij korte tijdslijnen, flexibiliteit en betrouwbaarheid de succesfactor zijn.
Ik zou SuccessDay zeker aanbevelen als partner voor HR gerelateerde projecten.

JOOP FIERS

Head of HR Services & Operations bij Rituals

De mensen van SuccessDay staan echt met de voeten in de klei. Ze zijn de bruggenbouwer tussen de Workday-softwareconsultants, die na de configuratie de deur achter zich dichttrekken, en de klant, die zoekende is en worstelt met de vraag: hoe werkt de tool precies en wat kan ik er straks allemaal mee? Het is handig en prettig dat er niet alleen langs de zijlijn geroepen wordt hoe we het moeten doen. Wij zijn dan ook niet van plan snel afscheid te nemen van SuccessDay!

ADELHEID VANHECKE

HRIS Manager bij DEME Group

Door het traineemodel van SuccessDay zijn wij ook op de lange termijn verzekerd van de juiste ondersteuning en kennisborging.

CAROLINE VAN NIEUWKERK

Executive Director HR bij Van Leeuwen

Enza Zaden is bijzonder qua cultuur, daar moet een consultant echt wel heel goed ‘passen’. SuccessDay is niet corporate, dat past goed.

ANKE SCHOUTEN

Vice President Human Resources bij Enza Zaden

Tevreden klanten

Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Deme
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
klanten SuccessDay HRIS consultancy
klanten SuccessDay HRIS HRIT Implementatie
klanten SuccessDay HRIS HRIT Implementatie
klanten SuccessDay HRIS HRIT Implementatie
klanten SuccessDay HRIS HRIT consultancy
Over ons- klanten SuccessDay HRIS consultants
Over Ons - klanten SuccessDay HRIT consultants
Over ons - Klanten SuccessDay
klanten SuccessDay HRIS consultants
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay
Over ons - Klanten SuccessDay

Advies nodig?

Wil je meer weten over wat SuccessDay voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis consult!

NEEM CONTACT MET ONS OP