SuccessDay is de Employee Journey Company

Wij zijn SuccessDay, de Employee Journey Company, gespecialiseerd in Employee Experience, HRIT en People Analytics. Als onafhankelijke adviseurs zijn we volledig vrij om eerlijk en oprecht advies te geven zodat jij in staat bent om de juiste beslissingen te nemen!

Waarmee kunnen we je ondersteunen?

  • Project en Programma Managers
  • PMO ondersteuning
  • Business Consultants / analysten met gedegen kennis van de relevante HRIT systemen
  • Data leads en consultants
  • Change & transformatie managers
  • Data test consultants
  • Trainers
  • Workday configuratie experts

Onze Kernwaarden

Ons toegewijde team bestaat uit SuccessDay medewerkers versterkt door een netwerk van onafhankelijke consultants die altijd volgens onze normen, waarden en methodes werken. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

Fair and Square

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. We behalen onze doelen eerlijk, integer, gebaseerd op feiten, kennis en ervaring.

Go Get Them!

Wij zijn ondernemers. Wij krijgen de klus hoe dan ook voor elkaar, zonder onze andere waarden te vergeten.

Family

Wij vertrouwen op elkaars professionele mening en beslissen samen, met oog voor wat op de lange termijn het beste is voor onze klanten, en daarmee voor ons.

Work Hard, Play Hard!

Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Wij geven BBQ’s waar mensen met plezier naartoe komen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij doen het anders. Door te luisteren, door de juiste vragen te stellen, en door de tijd te nemen voor een fatsoenlijke analyse voordat we beginnen te rennen. Wij zijn gedegen in onze aanpak, we blijven gefocust en, niet onbelangrijk: we geven commitment voor de lange termijn!

Maar misschien hoor je dat liever van en ander? Dit is wat onze klanten zeggen:

Bas is a HR professional with a strong drive, high energy and is trustworthy. He has an absolute can-do mentality, takes ownership and has a good sense of humor which makes working with him very pleasant.

RENE BOTTER

VP IT ASML

Vanochtend had jullie test manager in ons Workday Recruitment project zelf een meeting geïnitieerd om te bespreken wat goed is gegaan, als ook wat beter zou kunnen volgende keer. Zowel voor hemzelf als ons project team. Dat waardeer ik erg. Ik heb met hem gedeeld dat ik erg blij en tevreden ben over zijn input. Het team heeft hem snel geaccepteerd - en hij weet zijn communicatie aan te passen naar het individu. Heb mij gedurende de afgelopen weken nooit druk te hoeven maken over het testgedeelte, gezien ik volle vertrouwen had in het werk dat hij opleverde….. Kortom, erg fijne collega om mee samen te werken. Ik zou hem zeker aanraden bij andere bedrijven en/of vervolgprojecten binnen Vanderlande.

IVANA ARTIC

Project Manager Vanderlande

I have seen Bas and SuccessDay, since 2010, performing at Draka, ASML and Inalfa, managing challenging HR implementations....

KEES HOOFT

Trainer

Tevreden klanten

Deme

Advies nodig?

Wil je meer weten over wat SuccessDay voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis consult!

NEEM CONTACT MET ONS OP