Het 5-jarige jubileum van SuccessDay

HR-technologie-innovatie digitale transformatie HRIT

SuccessDay viert haar 5de verjaardag!

SuccessDay, het bedrijf dat in 2019 begon in een garage in Nuenen, heeft zich in slechts vijf jaar tijd ontpopt tot de premier onafhankelijke HR-adviesconsultancy in de Benelux, DACH en de Nordics.  Dit is niet zomaar een start-up verhaal; het is het begin van een revolutie in de HR-technologiesector. Oprichter Bas Eggelaar, gewapend met zijn visie om HR en technologie naadloos te integreren, was vastbesloten om de conventionele adviespraktijken te doorbreken.

 

De vroege dagen en innovatie van ‘Fase 0’

Terwijl SuccessDay groeide, werd een innovatief concept uitgevonden: ‘Fase 0‘. Deze voorbereidende stap in het implementatieproces van HRIT-systemen was gericht op het standaardiseren van data en processen, nog voordat de daadwerkelijke implementatie begon. Deze methodiek, ontwikkeld uit de praktijkervaringen van Bas, bewees een gamechanger te zijn, waardoor organisaties sneller en efficiënter HR-technologie konden adopteren.

SuccessDay heeft zich als pionier in de HR-technologiesector gepositioneerd met de innovatieve ‘Fase 0’-aanpak, waardoor organisaties hun HR-transformaties effectiever en met minder risico kunnen uitvoeren. Het bedrijf adviseert en ondersteunt bij de implementatie van HR-technologieën, met een focus op het definiëren van datastandaarden en het ontwerpen van toekomstgerichte processen. Zo faciliteert SuccessDay de ontwikkeling van operationele modellen voor succesvolle digitale transformatie binnen HR en biedt het strategisch advies om HRIT optimaal in te zetten ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen.

Een nieuwe thuisbasis en groei

Met de wind in de rug, verhuisde SuccessDay in januari 2022 naar een nieuw kantoor op Strijp-S in Eindhoven, een broeinest van creativiteit en innovatie. Deze verhuizing markeerde een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf, dat zich nu het grootste onafhankelijke HR-Tech adviesbureau in de Benelux mocht noemen. Het team, dat inmiddels uit meer dan 100 professionals bestaat, verspreid over Europa, onderstreept de internationale allure en invloed van SuccessDay.

Het tijdperk van de HR Technology Awards

In een voortdurende zoektocht naar innovatie en erkenning van uitmuntendheid in de HR-technologiesector, lanceerde SuccessDay de eerste editie van de HR Technology Awards in 2023. Deze prijzen werden een platform voor het vieren van de beste HR-technologietransformaties en productinnovaties, over de grenzen van softwareleveranciers heen. Het initiatief, bedacht door Bas, onderstreepte de noodzaak van een onafhankelijke erkenning in de branche.

De eerste uitreiking van de HR Technology Awards werd een fenomeen; het bracht de crème de la crème van de HR-tech wereld samen. Just Eat Takeaway.com, Workday Peakon Employee Voice, en Crunchr werden bekroond voor hun innovaties, wat de diversiteit en rijkdom van de HR-technologie-ecosysteem illustreerde.

HR-technologie-innovatie  digitale transformatie HRIT
HR Technology Awards, 2023

Een blik op de Toekomst van HRIT

Terwijl SuccessDay zich opmaakt voor de toekomst, blijft het bedrijf trouw aan zijn missie om de HR-technologie-ervaring te verbeteren en de brug tussen HR en technologie te slaan. Met een niet-aflatende focus op klanttevredenheid, innovatie, en het faciliteren van de HR Technology Awards, is SuccessDay vastberaden om de HR-technologiesector naar nieuwe hoogten te leiden.

SuccessDay heeft de benadering van After Go Live Support (AMS) fundamenteel veranderd, door als enige in de branche klanttevredenheid extern te laten meten. Dit resulteert in een indrukwekkende score van 8,6 op 10. Deze strategie onderstreept SuccessDay’s toewijding aan voortdurende service excellence en klanttevredenheid post-implementatie. Als de grootste aanbieder van Workday-oplossingen in de Benelux en met gestage groei in Oracle en Dayforce implementaties, blijft SuccessDay vooroplopen in het bieden van ongeëvenaarde ondersteuning en adviesdiensten in de HRIT-sector.

Vanuit die garage in Nuenen tot aan het podium van de HR Technology Awards, heeft SuccessDay’s reis een verhaal verteld van ambitie, innovatie, en onafhankelijk succes. Een verhaal dat nog lang niet ten einde is, maar nog vele hoofdstukken van groei en invloed zal omvatten in de wereld van HR-technologie.

 

Wilt jouw bedrijf meegroeien met SuccessDay?

Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!