Erwin Hoogeveen: ‘De HR Tech Awards dragen bij aan een cultuur van innovatie en samenwerking binnen het HRM vakgebied, HR teams en tech bedrijven’

Erwin Hoogeveen over de HR Tech Awards

Waarom zijn de HR Technology Awards voor jou persoonlijk relevant en waarom heb je ervoor gekozen om deel uit te maken van de jury?

De awards erkennen en belonen bedrijven en teams die hebben bijgedragen aan het ontwikkelen en implementeren van innovatieve technologieën in het HR-gebied. Dit stimuleert een cultuur van voortdurende verbetering en bevordert de ontwikkeling van nieuwe oplossingen om HR-processen effectiever en efficiënter te maken.

Verder kan het tonen van succesvolle HR-technologieën en -oplossingen andere bedrijven en professionals inspireren om vergelijkbare initiatieven te nemen en nieuwe ideeën te genereren. Het kan dienen als een katalysator voor verandering en vooruitgang in HR.

Als jurylid heb je de mogelijkheid om een directe impact te hebben op HR-technologie. Je helpt bij het erkennen en belonen van de meest innovatieve en waardevolle oplossingen, waardoor je bijdraagt aan de vooruitgang en het op de kaart zetten van HR.

Het beoordelen van verschillende inzendingen biedt voor mij ook de kans om inzicht te krijgen in de nieuwste trends, technologieën en benaderingen in HR.

Wat verwacht je dat deze awards kunnen bijdragen aan innovatie binnen HRM en een betere samenwerking tussen HR-teams en techbedrijven?

De HR Tech Awards kunnen bijdragen aan een cultuur van innovatie en samenwerking binnen het HRM vakgebied, HR teams en techbedrijven. Ze bevorderen de ontwikkeling en adoptie van geavanceerde technologieën, wat kan leiden tot een efficiëntere, effectievere en meer geïntegreerde aanpak van HR-processen in organisaties.

Als jurylid, waar ga je specifiek op letten bij het beoordelen van de genomineerde projecten of producten? 

Een van de belangrijkste criteria is de mate van innovatie die het project of product vertegenwoordigt. Dit omvat het beoordelen van hoe het zich onderscheidt van bestaande oplossingen en hoe het nieuwe benaderingen of technologieën toepast om HR-processen te verbeteren.

Verder beoordeel ik de impact van het HR tech project of product op de HR-processen en de organisatie als geheel. Ik ga kijken naar hoe effectief het project of product de beoogde doelen heeft bereikt en welke waarde het heeft toegevoegd aan de organisatie.

Ook moet een HR tech-oplossing gemakkelijk te gebruiken zijn voor management, HR-professionals en medewerkers.

Een winnend project of product moet schaalbaar zijn om aan te passen aan de groeiende behoeften van een organisatie.

De mogelijkheid van het HR tech-project of product om naadloos te integreren met bestaande systemen en andere technologieën binnen de organisatie.

Het winnende project moet kunnen omgaan met toekomstige uitdagingen en veranderingen.

Wat vind jij persoonlijk het meest inspirerende voorbeeld van innovatie binnen HRM en techbedrijven, en waarom?

Wij hebben dit jaar Workday Peakon geïmplementeerd en dat past wat mij betreft ook perfect als een inspirerend voorbeeld van innovatie binnen HRM en techbedrijven.

Door gebruik te maken van geavanceerde analyses en AI-gedreven inzichten, biedt Peakon ons waardevolle inzichten om onze HR-teams én management te helpen bij het nemen van strategische beslissingen met betrekking tot ons human capital en het creëren van een positieve werknemerservaring.

Ik kan nog veel meer positieve redenen geven waarom ik Peakon echt een innovatie en gamechanger vind, ik vind het echt een inspirerend voorbeeld van innovatie binnen HR en techbedrijven.

Meer weten over de HR Technology Awards?

Bezoek de website
Erwin Hoogeveen over de HR Technology Awards

Erwin Hoogeveen

CHRO Fugro

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!