Blaas Nieuw Leven in je HRIT-Systeem met Tenant Optimalisatie

HRIT- systeem, tenant implementatie

Als u al jaren gebruik maakt van een HRIT-systeem, begrijpt u het potentieel ervan om HR-operaties te transformeren. Maar naarmate uw bedrijf evolueert, zou uw HRIT-setup dat ook moeten doen. Bij SuccessDay zijn we gespecialiseerd in het nieuw leven inblazen van tenants, bedrijven helpen operaties te stroomlijnen, de gebruikerservaring te verbeteren en uiteindelijk kosten te besparen. In deze post nemen we u mee door onze strategische aanpak en hoe u uw bestaande setup kunt verbeteren met tenant optimalisatie, zodat deze effectief blijft inspelen op de veranderende behoeften van uw bedrijf.

De Noodzaak van Voortdurende Tenant Optimalisatie

Uw HCM-systeem zou, net als goede wijn, met gratie moeten rijpen. Echter, zonder voortdurende optimalisatie, wordt het potentieel ervan misschien niet volledig benut. Een systeem dat al enkele jaren live is, maakt mogelijk geen gebruik van de nieuwste functionaliteiten of heeft configuraties die niet langer aansluiten bij de huidige operationele vereisten van het bedrijf. De tenant optimalisatiediensten van SuccessDay zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken, zodat uw HCM-omgeving net zo dynamisch en efficiënt is als uw bedrijf. Wij zullen verbeterpunten identificeren en ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen, zodat u altijd het meeste uit uw tenant optimalisatie systeem haalt.

De weg naar een Geoptimaliseerde Workday Tenant

Uitgebreide Configuratiebeoordeling

We beginnen met het beoordelen van uw huidige Workday-setup om configuraties te identificeren die niet in lijn zijn met de best practices. Dit omvat het onderzoeken van uw systeem op ondergebruikte functies, verouderde workflows en mogelijke compliance-risico’s. We bekijken verschillende aspecten van human resources management, inclusief het verbeteren van mobiele applicaties voor onboarding en leren, het updaten van compensatiesystemen en het verfijnen van functiecatalogi en profielen.

Verbetering van de Gebruikerservaring

Het succes van elk HR-systeem hangt grotendeels af van de adoptiegraad door gebruikers. We richten ons op het verkrijgen van feedback via enquêtes en interviews met belanghebbenden en werknemers, om kansen te vinden voor het verbeteren van de gebruikersinterface en het stroomlijnen van processen om de algehele tevredenheid en productiviteit te verbeteren. Of het nu gaat om het vereenvoudigen van navigatie, het verbeteren van de mobiele toegankelijkheid of het optimaliseren van self-service mogelijkheden, wij zorgen ervoor dat uw setup intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

Bijblijven met Nieuwe HCM-functies

Met de snelle voortgang van uw bedrijf zijn veel eerdere functies mogelijk niet geïmplementeerd. De continue innovatie van HR-tech betekent regelmatig nieuwe functies die uw organisatie aanzienlijk kunnen ten goede komen. Wij bekijken alle release notes om advies en promotie te geven over belangrijke functies die de gebruikerservaring kunnen verbeteren en de efficiëntie kunnen verhogen. Dit omvat het integreren van geavanceerde compensatietools en robuustere analysemogelijkheden om de functionaliteit te verbeteren en diepere bedrijfsinzichten te bieden. Op basis van de nieuwe releases bepalen we samen wat u als bedrijf wilt bereiken.

Beveiliging en Compliance Upgrade

Het beschermen van uw gegevens in een voortdurend veranderend regelgevingslandschap is cruciaal. Bij SuccessDay zijn we trots op onze certificering voor ISO 27001:2022, wat onze toewijding aan de hoogste normen van beveiliging en compliance onderstreept. We voeren grondige beveiligingsaudits uit en zorgen ervoor dat uw systeem voldoet aan de nieuwste gegevensbeschermingsnormen, waardoor uw organisatie wordt beschermd tegen kwetsbaarheden en compliance-problemen. Op deze manier kunnen we ook quick wins identificeren om een aanzienlijk aantal uren te besparen met minimale inspanning.

Afstemming van Tenant op Bedrijfsdoelen

Onze optimalisatiestrategieën gaan niet alleen over technologische upgrades. Het gaat erom uw HRIT-omgeving af te stemmen op uw strategische bedrijfsdoelstellingen om groei en operationele uitmuntendheid te ondersteunen. Deze afstemming zorgt ervoor dat elke aanpassing en functie toevoeging tastbare bedrijfsvoordelen oplevert.

SuccessDay biedt een grondig onderzoek en overzicht van onze optimalisatie-inspanningen. Onze deliverables omvatten een gedetailleerde Executive Summary, inzichtelijke heatmaps, benchmarking tegen onze klantenbasis, praktische tips, updates over Workday-verbeteringen en diepgaande discussies over onderwerpen die uw interesse wekken. De inhoud die wij bieden is ontworpen om na te denken, actie te inspireren en significant bij te dragen aan de vooruitgang van uw tenant en bedrijf.

Training en Ondersteuning

SuccessDay optimaliseert niet alleen, maar blijft ook ondersteunen. Wij bieden uitgebreide training en ondersteuning aan uw teams om de soepele adoptie van de nieuwe functies en configuraties te waarborgen. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen optimaal gebruik te maken van de verbeterde functionaliteiten.

Met de tenant optimalisatiediensten van SuccessDay kan uw volwassen HRIT-setup worden getransformeerd in een gestroomlijnd, modern HR-systeem dat actief de doelen van uw bedrijf ondersteunt. Onze experts staan klaar om u te helpen de mogelijkheden van elk HR-systeem maximaal te benutten, zodat het een waardevol bezit blijft in het succesverhaal van uw bedrijf, volledig afgestemd op uw zakelijke behoeften.

 

Wil je meer informatie over tenant optimalisatie?

Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!