Bekijk de aftermovie van de HR Technology Awards

Bekijk de aftermovie van de HR Technology Awards

Bekijk de aftermovie van de HR Technology Awards

Op 19 september 2023 vond de eerste editie van de HR Technology Awards plaats. Tijdens het drukbezochte event reikte een vakjury 3 awards uit voor de meest veelbelovende HRIT-transformaties bij organisaties en producten en oplossingen voor scale-ups en grote bedrijven. Je kunt nu de aftermovie van het event bekijken.

De awardshow werd bezocht door ruim 100 CHRO’s, HR-directeuren en HRIT-experts. Michel Stokvis, Senior Director Randstad Innovation Fund verzorgde de keynote. De avond werd gehost door Paul Sanders en Bas van Werven van BNR. Tijdens het diner werd er druk genetwerkt en de bezoekers wisselden enthousiast kennis en ervaringen met elkaar.

Initiatiefnemer Bas Eggelaar van SuccessDay zei na afloop terug te kijken op een succesvol evenement. “Het is prachtig om te zien dat een idee dat ooit onder de douche is ontstaan is uitgegroeid tot zoiets moois. Gezien alle enthousiaste reacties, de kwaliteit van de inzendingen, het aantal deelnemers en de vakkundige jury kan je rustig stellen dat er dringend behoefte was aan een onafhankelijke awardshow voor HRIT-oplossingen van zowel grote softwareleveranciers als scale-ups en voor HR-transformaties met behulp van innovatieve technologie. We zijn dan ook van plan om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.”

De vakjury bestond uit voorzitter Anne Jaakke (HR Changemaker), Louis Luijten (diverse board-posities & Alumni CIO ASML), Rolf Jorna (Alumni Head of Group HR Action), Derk Jan Koole (Business Leader Career bij Mercer), Helen Richardson (CHRO van Renewi), Erwin Hoogeveen (CHRO Fugro) en Pascale Peters (Hoogleraar Strategisch Human Resource Management aan Nyenrode Business Universiteit).

Tijdens het netwerkevenement in De Kazerne bij Brainport kregen de 9 genomineerden (verspreid over 3 categorieën) de kans om hun HRIT-product of -project te pitchen voor de vakjury en het publiek. Uiteindelijk gingen Just Eat Takeaway.com, Workday Peakon Employee Voice en Crunchr met een award naar huis. Crunchr kreeg naast de award ook nog een aanmoedigingsprijs van 10.000 euro vanuit de organisatie van de HR Technology Awards. Hier lees je meer over de winnaars.

Meer weten over de HR Technology Awards?

hrtechnologyawards.nl

Neem contact met ons op

Bel ons of kom langs. We geven je binnen 24 uur een reactie!